/ Stihl FS 461 C-EM Ryddesag
Stihl FS 461 C-EM Ryddesag
Utsolgt!
Stihl

Stihl FS 461 C-EM Ryddesag

14.950 kr
Nettlager - Slutt på lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 41472000635
Med den bensindrevne ryddesagen STIHL FS 461 C-EM har du et effektivt arbeidsredskap for krevende gressrydding over store arealer. Den meget sterke, men drivstoffeffektive STIHL 2-MIX-motoren og den ekstra store arbeidsdiameteren på 520 mm gjør arbeidet enda mer effektivt.

For å gjøre det enkelt for deg helt fra starten er den bensindrevne gressklipperen utstyrt med STIHL Easy2Start lettstartsystem. Optimal motorkraft i alle moduser og konstant maksimal hastighet oppnås med STIHL M-Tronic 3.0. Ettgrepskontrollen gjør arbeidet enklere, fordi alle motorens betjeningskontroller enkelt styres med én og samme hånd. Med stoppknappen kan du raskt komme i gang igjen etter en pause i arbeidet fordi maskinen automatisk går i startklar modus. STIHL antivibrasjonssystemet demper vibrasjonene som oppstår til et minimum, noe som beskytter både muskler og ledd. STIHL FS 461 C-EM er utstyrt med et ergonomisk tohåndsstyre, som gir høy komfort og bidrar til et naturlig bevegelsesmønster ved gressrydding. Via en diagnosekontakt kan din STIHL-fagforhandler få informasjon om maskinversjon, driftstid og reparasjons- og vedlikeholdsanvisninger.
Bensinbørskeklipperen STIHL FS 461 C-EM kan utstyres med forskjellige skjæreverktøy som: gressblad, kompostblad, gjørmeblad eller forskjellige trimmerhoder. Som standard er den utstyrt med STIHL trimmerhode AutoCut 46-2. For å beskytte deg mot sprut og småstein er ryddesagen FS 461 C-EM utstyrt med en stor gressbeskyttelse.

STIHL M-Tronic

Helelektronisk tennpunktregulering og drivstoffmåling. STIHL M-Tronic (M) motorkontrollsystem gir optimal motorkraft, konstant toppfart og meget god akselerasjon i alle moduser. I tillegg har systemet en minnefunksjon, som forbedrer kjøreegenskapene ytterligere. Manuell forgasserjustering er en saga blott.

STIHL Easy2Start (E)

En spiralfjær mellom remskiven og veivakselen lagrer energien og kompenserer effekttoppene fra starttrekket. Resultat: du trenger bare halvparten så mye kraft for å starte maskinen og hastigheten på det faktiske starttrykket kan reduseres med så mye som to tredjedeler.

STIHL 2-MIX motor

STIHLs totaktsmotor med 2-MIX-teknologi gir høy effekt, god trekkraft og sparer opptil 20 % drivstoff sammenlignet med tilsvarende STIHL totaktsmotorer uten 2-MIX-teknologi. Utslipp av skadelige stoffer reduseres også kraftig med opptil 70 % og motoren oppfyller EU II-kravene uten problemer.
Produktspesifikasjoner
Sylindervolum
45.6 cm³
Drivkraft
Bensin 2-takts
Diameter på trimmerline
2,7-3,3 mm
Effekt
2.2 kW
Type gasshåndtak
Pekefinger
Lydnivå
115 dB(A)
Lydtrykknivå
100 dB(A)
Inkludert skjæreutstyr
Trimmerhode
Standard sele
Advance X-Tree
Vekt
12.132 kg
Vibrasjoner venstre
2.4 m/s²
Vibrasjon Høyre
2.3 m/s²