/ Stihl ASA 20.0 batteridrevet beskjærer
img (14).jpg
img (15).jpg
img (16).jpg
Stihl ASA 20.0 batteridrevet beskjærer
img (10).jpg
img (11).jpg
img (12).jpg
img (13).jpg
img (14).jpg
img (15).jpg
img (16).jpg
Stihl ASA 20.0 batteridrevet beskjærer
img (10).jpg
img (11).jpg
Stihl

Stihl ASA 20.0 batteridrevet beskjærer

2 749 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: VA050116211
STIHL ASA 20 batteridrevne sekatører gjør beskjæringsarbeidet enklere, mer effektivt og skånsomt. Sammenlignet med tradisjonelle skjæremaskiner gir denne batteridrevne sekatoren en jevnere arbeidsopplevelse for både hjemmehager og profesjonelle miljøer som frukthager og vingårder.

Med et batteri fra STIHL AS-systemet og slitesterke, skarpe kniver som krever minimalt med vedlikehold, er ASA 20 designet for å levere presise kutt med minimal innsats. Batteristøtten gjør at du trenger å bruke betydelig mindre strøm når du jobber, noe som gir en skånsommere og mer energieffektiv arbeidsprosess. De rene, jevne kuttene bidrar også til å redusere risikoen for infeksjon på beskjærte planter, som igjen fremmer sunn vekst.

Leveres med batteri og lader.


Kapasitet og ergonomi

STIHL ASA 20 er i stand til å kutte grener med en diameter på opptil 25 mm. Det ergonomisk utformede håndtaket med mykt grep gir deg både komfort og sikkerhet under arbeidet, mens det progressive klippesystemet gir jevnere og mer presis klipping. Sekatoren er også utstyrt med to forskjellige bladåpningsbredder, som muliggjør tilpasning til oppgaven – perfekt når du skal kutte mange tynnere greiner raskt og effektivt.


LCD-skjerm

Det innebygde LCD-displayet på ASA 20 gir en klar oversikt over batteriladestatus, valgt bladåpningsbredde og totalt antall kutt. Dette gir deg full kontroll over arbeidsprosessen din og mulighet til å jobbe mer effektivt.

Glatt vedlikehold

Med det integrerte vedlikeholdsverktøyet, som er oppbevart i batterirommet, kan du enkelt justere bladklaringen og smøre bladene direkte på stedet under arbeidet. I tillegg gjør bladbeskyttelsen det enkelt å transportere og oppbevare sekatoren uten fare for skade.

Nøyaktig skjæring

Bevegelsen av bladet følger trykket fra kontrollspaken, og gir deg maksimal presisjon. Bladet lukkes nøyaktig så langt som spaken skyves inn, og åpnes igjen umiddelbart når spaken slippes. Dette gir deg optimal kontroll over hvert klipp.


Progressivt kutt

Det progressive kuttesystemet lar deg utføre både små og store kutt med presisjon og letthet.


To bladåpningsbredder

ASA 20 er utstyrt med to forskjellige åpningsbredder for knivene, noe som gjør den fleksibel og tilpasningsdyktig til ulike typer beskjæringsoppgaver.


Praktisk vedlikeholdsverktøy

Et kompakt vedlikeholdsverktøy er oppbevart i batterirommet på sekatoren, slik at du alltid har det for hånden for rask justering av bladklaringen eller bytte av bladet.
Produktspesifikasjoner
Vekt
0.76 kg
Garanti
2 år